Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
10 Ιουν 2016, 13:32

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Δ.Ε ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ-Δ.Ε ΚΟΣΜΑ

O Δήμος Νότιας Κυνουρίας προκηρύσσει Πρόχειρο Μειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την «Προμήθεια Υλικών Ύδρευσης Δ.Ε Λεωνιδίου-Δ.Ε Κοσμά».

Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 48.000,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη συνολική προσφορά με συμπλήρωση τιμολογίου.

Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η 24η Ιουνίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30΄ π.μ. στο Δημαρχείο Νότιας Κυνουρίας στο Λεωνίδιο ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν φυσικά και νομικά πρόσωπα καθώς και ενώσεις προμηθευτών, κοινοπραξίες που είναι αναγνωρισμένοι προμηθευτές του δημοπρατούμενου αντικειμένου και παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης.

Απαιτείται εγγύηση συμμετοχής ίση με το 2% επί της προϋπολογισθείσας δαπάνης (χωρίς το ΦΠΑ) της προμήθειας, ήτοι ποσού 780,49 €.

Οι δαπάνες δημοσίευσης του διαγωνισμού θα βαρύνουν τον προμηθευτή στον οποίο θα κατακυρωθεί οριστικά η δημοπρασία.

Η διακήρυξη θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Δήμου Νότιας Κυνουρίας (www.notiakynouria.gov.gr). Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ 2757360228,

Ο Δήμαρχος
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

Σχετικά Αρχεία
Περίληψη Διακήρυξης
Διακήρυξη
Μελέτη
Οικονομική Προσφορά

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας