Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
30 Ιουλ 2023, 22:10

Έκθεση Βιβλίου στον Πύργο του Τσικαλιώτη

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Λεωνιδίου σας προσκαλεί στην Έκθεση Βιβλίου που θα λάβει χώρα στον Πύργο του Τσικαλιώτη. 

Με μεγάλη χαρά και τον ίδιο ενθουσιασμό για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σας περιμένουμε στον ιστορικό χώρο του Πύργου του Τσικαλιώτη από την Τρίτη,1/08 μέχρι και την Παρασκευή, 4/08 από τις 19:30 έως τις 22:00.

Την Τρίτη,1/08, στις 20:00 θα βρίσκεται κοντά μας η Ελένη Φωτάκη για να μας παρουσιάσει το βιβλίο της "Ο σοκολατένιος πλανήτης σε κίνδυνο". Η συγγραφέας έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά όπως θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική και πολλά δώρα!

Την Τετάρτη, 2/08, στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εργαστήρι με πηλό με τον τίτλο "Χώμα, νερό, ήλιος και φωτιά" σε συνεργασία με το Μικρό καράβι και το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής. 

Την Πέμπτη, 3/08, στις 20:00 η ομάδα Κόκου - Μουκλό θα μας δείξει πως να φτιάξουμε πλάσματα του βυθού. Το συγκεκριμένο εργαστήρι είναι ευγενική χορηγία του Μορφωτικού Συλλόγου Λεωνιδίου. 

Η έκθεση βιβλίου γίνεται με την αρωγή των βιβλιοπωλείων του Λεωνιδίου, τα οποία ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία. 

Σας περιμένουμε όλους για να ενισχύσετε ακόμη μια φορά την προσπάθειά μας να έρθουν τα παιδιά μας σε επαφή με το βιβλίο και τον πολιτισμό! 

Τα έσοδα από την έκθεση χρησιμοποιούνται για τις ανάγκες του σχολείου μας και για όλα αυτά που διοργανώνει ο σύλλογός μας. Κάθε αγορά λοιπόνμας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας να κάνουμε τη ζωή των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας ακόμη πιο χαρούμενη!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων

Έκθεση Βιβλίου στον Πύργο του Τσικαλιώτη

 

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας