Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
22 Ιαν 2024, 09:39

Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για το 2024

Με την παρούσα προσκαλείσθε να συμμετέχετε στην 1/2024 «δια ζώσης» συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κτίριο «Φάμπρικα Πολιτισμού», τη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 11:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα ακόλουθα:

  • 1ο: Περί της εκλογής Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής.
  • 2ο: Περί της έγκρισης του Πρακτικού 1, του Πρακτικού 2 και του Πρακτικού 3, της κατακύρωσης του αποτελέσματος του Διαγωνισμού και την ανάθεση της προμήθειας με τίτλο «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ Δ.Ε ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ».
  • 3ο: Περί της έγκρισης του πρακτικού 1 (μέρος 1ο και 2ο) της Επιτροπής διενέργειας του ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την σύναψη δημόσιας σύμβασης με τίτλο «Συντήρηση και επισκευή οχημάτων και Μ.Ε – Προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών - Πλύσιμο του Δήμου Νότιας Κυνουρίας » και της ανάδειξης προσωρινών αναδόχων.
  • 4ο: Περί της εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή δανειακών συμβάσεων με το ΤΠΔ στα πλαίσια του έργου του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΥΚΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΜΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ» το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (ΑΤ05).
  • 5ο: Περί της εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή δανειακών συμβάσεων με το ΤΠΔ στα πλαίσια του έργου του έργου «Πύργος Τσικαλιώτη – “Ἓν ἐκ τῶν ὡραιοτέρων, ἄν μή τό ὡραιότερον κτίριον τῆς Τουρκοκρατίας ἐν Πελοποννήσῳ”» το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (ΑΤ14).
  • 6ο: Περί της παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Νότιας Κυνουρίας» (2η παράταση).
  • 7ο: Περί του ορισμού εκπροσώπων στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων.
  • 8ο: Περί του ορισμού, δύο (2) δημοτικών συμβούλων μετά των αναπληρωτών τους στην επιτροπή του άρθρου 1 «Όργανα διενέργειας δημοπρασιών» του Π.Δ. 270/1981 (ΦΕΚ 77Α) «Περί του καθορισμού των οργάνων, της διαδικασίας και των όρων διενέργειας των δημοπρασιών για την εκποίηση ή την εκμίσθωση πραγμάτων των Δήμων και Κοινοτήτων», για το έτος 2024.
  • 9ο: Επί εισηγήσεων Οικονομικής Υπηρεσίας για διαγραφή τελών.
  • 10ο: Περί της έγκρισης των αποφάσεων Δημάρχου που αφορούν μετακινήσεις οχημάτων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.
  • 11ο: Περί της έγκρισης της μετακίνησης και αποζημίωσης των δαπανών μετακίνησης Δημάρχου εκτός της έδρας του Δήμου.
  • 12ο: Περί της ανάθεσης χειρισμού μεμονωμένης δικαστικής υπόθεσης σε δικηγόρους εκτός της υπηρετούσης στο Δήμο με πάγια αντιμισθία, λόγω της απαιτούμενης εξειδικευμένης γνώσης - Άσκηση αίτησης ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ κατά των υπ' αριθμ. 108159/15.12.2023 και 108153/15.12.2023 Αποφάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών - Άσκηση αίτησης αναστολής εκτελέσεως ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου και λήψεως προσωρινής διαταγής.

Εισηγητής των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι ο κ. Πρόεδρος.

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας