Get Adobe Flash player
Agenda
  • Events are coming soon, stay tuned!

Ανακοινώσεις πεπραγμένων και ευχαριστήρια από τον Αντιδημάρχο της Δ.Ε Τυρού

Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τυρού, ευχαριστεί θερμά τις κυρίες Αλευρά Όλγα, Κόσσυβα Σοφία, Μέγα Μαρία, Σαπουνάκη Ειρήνη και κ. Μεταξία για την εθελοντική τους προσφορά εργασίας στον καθαρισμό, ευπρεπισμό και εξωραϊσμό του χώρου του θεάτρου στην Παραλία Τυρού. 
Ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Τυρού, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας Τυρού, στους δασκάλους και στους γονείς τους για την εξαιρετική παρουσία τους που ενθουσίασε τους παρευρισκομένους στις εκδηλώσεις της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ «Μελιτζαζζ» 
Θερμά ευχαριστώ τον Πολιτιστικό σύλλογο, τον δάσκαλο Δ. Λάμπρου και ειδικότερα την πρόεδρο Αγγελική Τράκα για την βοήθεια της σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου μας μικρές και μεγάλες. Θα ήταν δύσκολο η Δημοτική αρχή να διοργανώνει Πολιτιστικές εκδηλώσεις τέτοιου επιπέδου χωρίς την πολύτιμη συνδρομή τους.                                       
Ευχόμαστε το καλύτερο γι αυτήν και τους συνεργάτες της. 
Ο πρόεδρος του Αθλητικού συλλόγου το Δ.Σ  και πλήθος εθελοντών διοργάνωσαν την μεγάλη εκδήλωση στο προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Τυρού η οποία είχε τεράστια επιτυχία.
Χορηγοί αυτής της εκδήλωσης ήταν: Αφοί Κορολόγου και ο Παναγιώτης Μαρνέρης ο οποίος έδωσε το χρηματικό έπαθλο και  ηλεκτρονικό υπολογιστή σε αριστεύσαντες μαθητές.
Βραβεύσεις έγιναν και σε παλιούς προέδρους του αθλητικού συλλόγου με συντονίστρια  όλης της εκδήλωσης την Θωμαϊς Κουνιά.
Ευχαριστώ τους φίλους μου Ι. Κορολόγο και τα αδέρφια του Ηλία και Τριαντάφυλλο Κορολόγο και τον Παναγιώτη Μαρνέρη.
Ευχαριστώ τους επιχειρηματίες και παλιούς γνώριμους από το εξωτερικό για την μεγάλη συμπαράσταση και οικονομική βοήθεια που προσέφεραν ώστε να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις Αντάμωμα στην Παλιόχωρα και η  γιορτή της Αγίας Μαρίνας.
Θερμά ευχαριστώ με ευχές για υγεία και οικογενειακή ευτυχία
Ευχάριστη καλοκαιρινή νότα ήταν η συναυλία της φιλαρμονικής Λεωνιδίου στην κεντρική πλατεία με αρκετούς θεατές. Ο μαέστρος κ. Κολοκοτρώνης και οι μαθητές του κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Γίνεται προσπάθεια από τον Δήμαρχο Ι. Μαρνέρη και τον Αντιδήμαρχο Ι. Τριανταφύλλου  ώστε και η Δ.Ε. Τυρού να αποκτήσει την δική της φιλαρμονική.
Παρ’ όλη την οικονομική κρίση πολλοί ήταν οι επισκέπτες της Δ.Ε. Τυρού που απόλαυσαν τις διακοπές τους στις όμορφες παραλίες μας. Σ’ αυτό βοήθησε οι φθηνές τιμές των Ξενοδοχείων και γενικά στα καταστήματα της περιοχής μας.
Η άμεση εξυπηρέτηση των επαγγελματιών και η καθαριότητα του τόπου στο μέτρο του δυνατού. 
Έγιναν οι διανοίξεις και συντηρήσεις αγροτικών δρόμων ορεινού και πεδινού όγκου στα εξής σημεία: Παλιάμπελα-Χατζηρούδη-Αδάς-Μάσο.
Τοποθετήθηκε αντλία στον Α. Τυρό με όλο τον εξοπλισμό έτσι ώστε να υπάρχει εξοικονόμηση νερού και χρημάτων από τις πολλές βλάβες που είχε το σύστημα επίσης αντλία στη θέση Τηγάνι για εξυπηρέτηση του οικισμού Ζαρίτσι.
Με επιχορήγηση των 1500€ της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου έγιναν οι αθλητικές εκδηλώσεις:

  1. Ποδόσφαιρο 5Χ5
  2. Beach volley
  3. Κολυμβητικοί αγώνες
  4. Basket 3X3
  5. Απολλώνιος δρόμος
  6. Τρίαθλο
Την στιγμή που ο Αθλητικός οργανισμός  του πρώην Δήμου Τυρού επιχορηγείτο με το ποσό τον 30.000€ – 35.000€  το χρόνο.
Αυτά για να γίνουν οι αναπόφευκτες συγκρίσεις μέσα από το τεράστιο ποσό των 1500€ πληρώθηκαν τα μετάλλια,αναψυκτικά,αφίσες, εξοπλισμός κ.τ.λ. έως και η άμμος θαλάσσης για το Beach volley.
Ας είναι καλά οι εθελοντές μας Μ. Σωτηρόπουλος, Κ. Κριμήτσος και υπό την επίβλεψη του γυμναστή Δ. Τσουκάτου  οι: Άγγελος Τσουκάτος, Ν. Παρασκευάς, Α. Κορολόγος, Κ. Φιλιππακόπουλος, Ν. Κυρίος 

Του χρόνου με την βοήθεια χορηγών υποσχόμαστε κάτι καλύτερο.

                                           Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Τυρού

                                                 Ι. Τριανταφύλλου  

Ενταγμένες ΠράξειςΚΕΠ

ΚΕΠ Λεωνιδίου
2757022235-6
d.leonidiou@kep.gov.gr


ΚΕΠ Τυρού
2757360126
d.tirou@kep.gov.gr
Ενημέρωση για Αλκoόλ