Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
17 Μαρ 2017, 15:01

Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια συστήματος απομακρυσμένου έλεγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας»

Προσκαλούμε σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση, μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων, αναφορικά με τις τεχνικές προδιαγραφές και τον ενδεικτικό προϋπολογισμό για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια συστήματος απομακρυσμένου έλεγχου και διαχείρισης του δικτύου ύδρευσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού  990.140,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. Η διαβούλευση θα γίνει:

1. μέσω του ιστότοπου του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr) στον σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις», σύμφωνα με τους όρους υποβολής σχολίων που αναφέρονται στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ και

2. μέσω του ιστότοπου του Δήμου (http://www.notiakynouria.gov.gr,) με αποστολή των παρατηρήσεων και σχολίων στη διεύθυνση e-mail: g.mantzana@notiakynouria.gov.gr

και θα διαρκέσει έως και είκοσι ημέρες από την δημοσίευση του στον ιστότοπο του ΕΣΗΔΗΣ

Τα αποτελέσματα της διαβούλευσης θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Δήμου, μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των παρατηρήσεων και των σχολίων της διαβούλευσης. Παρακαλείσθε να ανταποκριθείτε και να συμμετάσχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης τεχνικών προδιαγραφών της εν λόγω προμήθειας.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Ν. ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθεί το κείμενο της μελέτης.

Συνημμένα Αρχεία
Τεχνική Μελέτη

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας