Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
30 Νοε 2023, 18:16

Διαγωνισμός για την «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων και Μ.Ε – Προμήθεια και Τοποθέτηση Ελαστικών-Πλύσιμο του Δήμου Ν. Κυνουρίας»

«ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Μ.Ε – ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν. ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ»

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας (εφεξής και χάριν συντομίας η Υπηρεσία) προκηρύσσει Ανοικτό, Ηλεκτρονικό, Δημόσιο, Διεθνή Διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά σε Ευρώ (€) για την «Συντήρηση και Επισκευή οχημάτων και Μ.Ε – Προμήθεια και Τοποθέτηση Ελαστικών-Πλύσιμο του Δήμου Ν. Κυνουρίας»

Η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 17/12/2023 και ώρα 23:00 μ.μ. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την 22/12/2023, και ώρα 11:00 π.μ, αριθμός διαγωνισμού 259196

Η σύμβαση αφορά στην η παροχή υπηρεσιών και εργασιών  συντήρησης και επισκευής των οχημάτων - μηχανημάτων έργου (και των παρελκόμενων εξαρτημάτων που φέρουν), των απορριμματοφόρων, των ντιζελοκίνητων φορτηγών και οχημάτων,  καθώς και των βενζινοκίνητων οχημάτων, την παροχή υπηρεσιών πλυσίματος όλων των οχημάτων και επισκευής και συντήρησης ελαστικών όλων των οχημάτων του Δήμου Νότιας Κυνουρίας από εξειδικευμένα συνεργεία. Αφορά επίσης την προμήθεια και τοποθέτηση ελαστικών σε διάφορα οχήματα του Δήμου. Οι υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής περιλαμβάνουν και πάσης φύσεως ανταλλακτικό καθώς και κάθε άλλου είδους υλικό που απαιτείται για την έντεχνη και ολοκληρωμένη συντήρηση και επισκευή.

Αναλυτική περιγραφή του αντικειμένου της Σύμβασης δίνονται στην 98/2023 Μελέτη Υπηρεσίας καθώς και στο αντίστοιχο παράρτημα της Διακήρυξης.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει:

Η Σύμβαση υποδιαιρείται σε τμήματα

Ομάδα Α:           

Επισκευή             και         Συντήρηση         Πετρελαιοκίνητων         οχημάτων (Φορτηγών, Απορριμματοφόρων και Ημιφορτηγών), Πρ/σμού 38.000,00 € (συμπ/νου Φ.Π.Α 24%) Αποτελείται  από  τις  ενδεικτικές  εργασίες  και  ανταλλακτικά  που  περιγράφονται  στο Παράρτημα   Β, της Μελέτης    στον   αντίστοιχο   Πίνακα,   καθώς   και   οποιαδήποτε  άλλη   εργασία   και ανταλλακτικό προκύψει και δεν περιλαμβάνεται στον Πίνακα και κοστολογείται συνολικά για όλα τα οχήματα της κατηγορίας αυτής.

Ομάδα Β:

Β1) Επισκευή και Συντήρηση M.E, Πρ/σμού 18.000,00 € (συμπ/νου Φ.Π.Α 24%) Αποτελείται  από  τις  ενδεικτικές  εργασίες  και  ανταλλακτικά  που  περιγράφονται  στο Παράρτημα Β, της Μελέτης 98/2023 στον   αντίστοιχο   Πίνακα,   καθώς   και   οποιαδήποτε  άλλη   εργασία   και ανταλλακτικό προκύψει και δεν περιλαμβάνεται στον Πίνακα και κοστολογείται συνολικά για όλα τα οχήματα της κατηγορίας αυτής

Β2) Επισκευή και Συντήρηση M.E (ως προς τα Μ.Ε. και τα εξαρτήματα τους), Πρ/σμού 20.000,00 € (συμπ/νου Φ.Π.Α 24%) Αποτελείται από οποιαδήποτε εργασία και ανταλλακτικό προκύψει για τα μηχανήματα έργου και τα εξαρτήματα τους και κοστολογείται συνολικά για όλα τα οχήματα της κατηγορίας αυτής.

Ομάδα Γ: 

Επισκευή  και  Συντήρηση  Βενζινοκίνητων  Οχημάτων,  Πρ/σμού  6.000,00 €(συμπ/νου Φ.Π.Α 24%)

Αποτελείται από τις ενδεικτικές εργασίες και ανταλλακτικά που περιγράφονται στο Παράρτημα Β, της Μελέτης 98/2023 στον αντίστοιχο Πίνακα, καθώς και οποιαδήποτε άλλη εργασία και ανταλλακτικό προκύψει και δεν περιλαμβάνεται στον Πίνακα και κοστολογείται συνολικά για όλα τα οχήματα της κατηγορίας αυτής.

Ομάδα Δ:

Προμήθεια και τοποθέτηση Ελαστικών - Επισκευή και Συντήρηση Ελαστικών και Πλύσιμο Οχημάτων, Πρ/σμού 56.978,12€ (συμπ/νου Φ.Π.Α 24%)

Το περιεχόμενο της Προμήθειας και τοποθέτησης Ελαστικών περιγράφεται στον προϋπολογισμό της ομάδας Δ, στην Μελέτη 98/2023 και στις Τεχνικές Προδιαγραφές.

Το περιεχόμενο της Επισκευής και Συντήρησης Ελαστικών και Πλύσιμο Οχημάτων Αποτελείται  από  τις  ενδεικτικές  εργασίες  που  περιγράφονται  στο  Παράρτημα  Β, της Μελέτης 98/2023  στον αντίστοιχο  Πίνακα,  καθώς  και  οποιαδήποτε  άλλη  σχετική  εργασία  προκύψει  και  δεν περιλαμβάνεται στον Πίνακα και κοστολογείται συνολικά για το σύνολο των οχημάτων.

Οι ομάδες αυτές του Πρ/σμού είναι και οι ομάδες για τις οποίες μπορούν να υποβληθούν προσφορές, για μία ή περισσότερες.

Εκτιμώμενη Συνολική Αξία:

138.978,12 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % (ενδεικτικός πρ/σμός χωρίς Φ.Π.Α 112.079,13 €, Φ.Π.Α 24% 26.898,99 €)

CPV:

50110000-9 Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μηχανοκίνητων οχημάτων και παρεπόμενου εξοπλισμού

34350000-5 Ελαστικά ελαφράς και βαρέας χρήσεως

50116500-6 Υπηρεσίες επισκευής, προσαρμογής και ζυγοστάθμισης ελαστικών

50112300-6 Πλύσιμο αυτοκινήτων και παρόμοιες υπηρεσίες

 

Τα έγγραφα της σύμβασης είναι διαθέσιμα για ελεύθερη, πλήρη, άμεση & δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση  μέσω της διαδικτυακής πύλης (www.promitheus.gov.gr ) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ, αριθμός διαγωνισμού 259196, καθώς και τη διεύθυνση www.notiakynouria.gov.gr .

Λεωνίδιο,30-11-2023 

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

 

Χαράλαμπος Λυσίκατος

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΓΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΜΕΛΕΤΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΑΔΑ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΑΔΑΜ

ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΕΕΕΣ

ΕΕΕΣ

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας