Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
01 Μαρ 2024, 12:30

Πρόσκληση για δημόσια διαβούλευση της Διακήρυξης της σύμβασης με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας»

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας θέτει από σήμερα 01/03/2024, στην ιστοσελίδα του Δήμου http://www.notiakynouria.gov.gr στην ενότητα Διαβουλεύσεις (διαδρομή http://www.notiakynouria.gov.gr  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Διαβούλευση – Ενεργές Προτάσεις) σε ανοικτή Δημόσια Διαβούλευση, μη δεσμευτικής συμμετοχής οικονομικών φορέων, με σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων, αναφορικά με τη Διακήρυξη για την σύμβαση με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας», προϋπολογισμού  205.189,00 € (συμπ. ΦΠΑ 24%) βάσει των άρθρων 46 & 47 του ν.4412/2016.

Η διάρκεια διαβούλευσης ορίζεται σε 15 ημερολογιακές ημέρες αρχής γενομένης από την  01/03/2024 δηλαδή έως 16/03/2024.

Τα σχόλια και οι προτάσεις μπορούν να αποστέλλονται εντός την καθορισμένης προθεσμίας, είτε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: g.mantzana@notiakynouria.gov.gr είτε σε έντυπη μορφή στη ταχυδρομική διεύθυνση: «Δημαρχείο Λεωνιδίου, 22300, Λεωνίδιο» με τη σημείωση (Δημόσια Διαβούλευση της Διακήρυξης  της σύμβασης με τίτλο «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας») και θα αναρτώνται στη καρτέλα της διαβούλευσης στην ιστοσελίδα του Δήμου

Η διαβούλευση έχει αναρτηθεί και πραγματοποιείται και στη Διαδικτυακή Πύλη «Προμηθεύς» του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ (www.promitheus.gov.gr ) μέσω του σχετικού υποσυστήματος «Προκαταρκτικές Διαβουλεύσεις Δημοσίων Συμβάσεων» (βλ. αντίστοιχο σύνδεσμο στην ενότητα «Γενικές Πληροφορίες») σύμφωνα με τους αναρτημένους Κανόνες Χρήσης και Συμμετοχής

Η διάρκεια διαβούλευσης ορίζεται σε 15 ημερολογιακές ημέρες αρχής γενομένης από την  ημέρα  ανάρτησης στο ΕΣΗΔΗΣ.

Τα σχόλια των συμμετεχόντων θα αναρτώνται στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ με την επιλογή «Καταχώρηση σχολίου». Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο να υποβληθούν αρχεία (πχ. Pdf κτλ) τότε αυτά μπορούν να σταλούν μέσω email στην ηλ. διεύθυνση g.mantzana@notiakynouria.gov.gr, στοιχεία επικοινωνίας του αρμοδίου για πληροφορίες (Μαντζανά Γεωργία.Τηλέφωνο : 2757022807, e-mail: g.mantzana@notiakynouria.gov.gr)

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Το παρόν έργο έχει ως κεντρικό στόχο τη ψηφιακή μετάβαση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας μέσω της εφαρμογής νέων ψηφιακών συστημάτων και τεχνολογικών λύσεων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και τη λειτουργία του. Ο Δήμος αποβλέπει στη μετατροπή του σε μια έξυπνη πόλη που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους πολίτες της.

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας διαβίωσης πολιτών και επισκεπτών θα προχωρήσει στην ενσωμάτωση έξυπνων συστημάτων διαχείρισης και τηλεδιαχείρισης. Προγραμματίζεται από το Δήμο η εγκατάσταση αισθητήρων διαφορετικών κατηγοριών (ενέργειας, περιβάλλοντος, διαχείρισης απορριμμάτων). Για τις αισθητήριες διατάξεις που συνοδεύονται από δικές τους εφαρμογές, ο ανάδοχος θα α) εντάσσει τα δεδομένα που προκύπτουν από αυτές τις εφαρμογές στην ευφυή πλατφόρμα εφόσον υπάρχει σχετικό API του κάθε κατασκευαστή της εκάστοτε εφαρμογής και β) εφόσον είναι δυνατόν θα χρησιμοποιεί τα δεδομένα συνδυαστικά με δεδομένα άλλων εφαρμογών για τη λήψη αποφάσεων. Στο πλαίσιο του παρόντος έργου ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας έχει επιλέξει τις ακόλουθες λύσεις ψηφιακού μετασχηματισμού:

• Έξυπνοι κάδοι απορριμμάτων

• Σύστημα έξυπνης άρδευσης και

• Κεντρική ενιαία πλατφόρμα διαχείρισης και συλλογής δεδομένων δράσεων ψηφιακού μετασχηματισμού των ΟΤΑ

Επισυνάπτεται το Τεύχος Διακήρυξης.

Παρακαλείσθε να ανταποκριθείτε και να συμμετάσχετε στη διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης της Διακήρυξης της εν λόγω σύμβασης.

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας