Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
12 Απρ 2022, 18:36

Διακήρυξη για την προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών

Ο Δήμος Νότιας Κυνουρίας,

 

ανακοινώνει

 

Ανοικτό Ηλεκτρονικό Διαγωνισμό του Ν.4412/16 και υπό τις προϋποθέσεις του νόμου αυτού, την επιλογή αναδόχου ανάθεσης της σύμβασης για την προμήθεια  με τίτλο:

 

"Προμήθεια Καυσίμων και λιπαντικών "

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της ανοικτής διαδικασίας για  τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων  συμβάσεων κάτω των ορίωντουΝ4412/2016.

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.grτουΕΣΗΔΗΣ, αριθμός διαγωνισμού 156633. Ως  καταληκτική  προθεσμία  για  την  υποβολή  των  προσφορών  ορίζεται  09/05/2022,  ημέρα Δευτέρα και ώρα 23:00:00μ.μ

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), μέσω της Διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ως άνω συστήματος, την Παρασκευή 13/05/2022 και ώρα 12:00:00

CPV:09135100-5 (πετρέλαιο θέρμανσης), 09134200-9 (Καύσιμο πετρελαιοκινητήρων ντίζελ), 09132100-4 (Αμόλυβδη βενζίνη), 09211000-1 (Λιπαντικά έλαια και λιπαντικά μέσα)

Τόπος Εκτέλεσης:

EL651ARGOLIDA, ARKADIA

Η προμήθεια αφορά στην ανάδειξη προμηθευτών υγρών καυσίμων, για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού, της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Νότιας Κυνουρίας και των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

ΕκτιμώμενηΣυνολικήΑξία:

205.812,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24 % και δικαιώματος προαίρεσης 20.092,25 € (ενδεικτικός πρ/σμός χωρίς Φ.Π.Α 149.773,99 €, Φ.Π.Α 24% 35.945,76, προαίρεση 20.092,25 € με Φ.Π.Α 24% )

Η Σύμβαση υποδιαιρείται σε τμήματα

ΟΜΑΔΑ Α: ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ, ΟΜΑΔΑ Β. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΟΜΑΔΑ Γ. ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΟΜΑΔΑ Δ. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑ, E. ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Τα τμήματα της Σύμβασης αναλύονται στη Διακήρυξη στο άρθρο 1.3 και στο Παράρτημα I-ΜΕΡΟΣ Β αυτής.

Απαγορεύονται οι εναλλακτικές προσφορές

Διάρκεια Σύμβασης:

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται  σε δώδεκα  (12) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης ή μέχρι εξαντλήσεως του συνολικού συμφωνηθέντος οικονομικού αντικειμένου της σύμβασης. Υπάρχει δυνατότητα παράτασης όπως περιγράφεται στη Διακήρυξη

Πληροφορίες σχετικά με δικαιώματα προαίρεσης

Το συμβατικό αντικείμενο μπορεί να αυξηθεί μέχρι 15% με την άσκηση του δικαιώματος προαίρεσης, όπως περιγράφεται στη Διακήρυξη.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα και, σε περίπτωση ενώσεων οικονομικών φορέων, τα μέλη αυτών, που είναι εγκατεστημένα σε:

α) κράτος-μέλος της Ένωσης,

β) κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.),

γ) τρίτες χώρες που έχουν υπογράψει και κυρώσει τη ΣΔΣ , στο βαθμό που η υπό ανάθεση δημόσια σύμβαση καλύπτεται από τα Παραρτήματα 1, 2, 4, 5, 6 και 7  και τις γενικές σημειώσεις του σχετικού με την Ένωση Προσαρτήματος I της ως άνω Συμφωνίας, καθώς και

δ) σε τρίτες χώρες που δεν εμπίπτουν στην περίπτωση γ΄ της παρούσας παραγράφου και έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα διαδικασιών ανάθεσης δημοσίων συμβάσεων.

2. Οικονομικός φορέας συμμετέχει είτε μεμονωμένα είτε ως μέλος ένωσης. Οι ενώσεις οικονομικών φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των προσωρινών συμπράξεων, δεν απαιτείται να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή για την υποβολή προσφοράς. Η αναθέτουσα αρχή  μπορεί να απαιτήσει από τις ενώσεις οικονομικών φορέων να περιβληθούν συγκεκριμένη νομική μορφή, εφόσον τους ανατεθεί η σύμβαση.

Στις περιπτώσεις υποβολής προσφοράς από ένωση οικονομικών φορέων, όλα τα μέλη της ευθύνονται έναντι της αναθέτουσας αρχής αλληλέγγυα και εις ολόκληρον .

Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει στο διαγωνισμό υποβάλλοντας προσφορά σε μία ή σε περισσότερες ομάδες ή για το σύνολο των προς προμήθεια ειδών του προϋπολογισμού όπως ορίζονται.

Λόγοι Αποκλεισμού:

Σύμφωνα με το άρθρο 73 τουΝ4412/2016 και τουάρθρου2.2.3 της Διακήρυξης.

Κριτήρια Επιλογής:

Καταλληλόλητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας 

Οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης απαιτείται να ασκούν εμπορική ή βιομηχανική ή βιοτεχνική δραστηριότητα συναφή με το αντικείμενο της προμήθειας. 

Σε περίπτωση ένωσης οικονομικών φορέων απαιτείται τουλάχιστον ένας εκ των οικονομικών φορέων να καλύπτει το συγκεκριμένο κριτήριο.

Οικονομική και χρηματοοικονομική επάρκεια (δε ζητείται)

Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα

Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτές αναγνωρισμένες εταιρείες προμήθειας πετρελαιοειδών που έχουν από αρμόδιο Υπουργείο άδεια εμπορίας ή/και διακίνησης πετρελαιοειδών ή και πράκτορες ή παραγγελιοδόχοι των εταιρειών αυτών σύμφωνα με το Ν, 2289/95, παρέχοντες εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης, καθώς και κάθε στοιχείο από το οποίο να προκύπτει η αξιοπιστία τους, εφόσον υποβάλλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά συμμετοχής και εφόσον αναδειχθούν μειοδότες διαγωνισμού.

Για το σκοπό αυτό  για την παρούσα διαδικασία σύναψης σύμβασης, οι οικονομικοί φορείς απαιτείται

α) να διαθέτουν άδεια λειτουργίας πρατηρίου υγρών καυσίμων, από την αρμόδια υπηρεσία σύμφωνα μετην κείμενη νομοθεσία.

β) να διαθέτουν πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί από επίσημα ινστιτούτα ελέγχου ποιότητας ή υπηρεσίες αναγνωρισμένων ικανοτήτων, με τα οποία βεβαιώνεται η καταλληλότητα των προϊόντων.

Πρότυπα διασφάλισης ποιότητας και πρότυπα περιβαλλοντικής διαχείρισης  Δεν απαιτείται

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες),  εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό που θα καλύπτει το 2% του προϋπολογισμού κάθε ομάδας χωρίς  Φ.Π.Α.

Εγγύηση Συμμετοχής:

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς (προσφέροντες),  εγγυητική επιστολή συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό που θα καλύπτει το 2% του προϋπολογισμού κάθε ομάδας χωρίς  Φ.Π.Α.Οι απαιτούμενες εγγυητικές για τα  τμήματα της Σύμβασης αναλύονται στη Διακήρυξη στο σημείο 2.2.2.1

Κριτήριο Ανάθεσης της Σύμβασης:

Για τα Καύσιμα (πετρέλαιο κίνησης, Βενζίνη αμόλυβδη 95 οκτανίων, Πετρέλαιο θέρμανσης) η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, Μόνο βάσει τιμής, εκφραζόμενη με το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες επί τοις εκατό (%) επί  της εκάστοτε διαμορφούμενης μέσης λιανικής τιμής κατά την ημέρα παράδοσης του είδους, (όπως αυτές προσδιορίζονται από τον αρμόδιο φορέα όπως ισχύει κάθε φορά)

Για τα Λιπαντικά η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, μόνο βάσει τιμής

Επικοινωνία - πληροφορίες

Αρμόδιος για πληροφορίες: Μαντζανά Γεωργία,τηλ. +30 2757022807, email:dimtyros@otenet.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ

Περίληψη

Προκήρυξη με ΑΔΑΜ

Διακήρυξη με ΑΔΑΜ

Τεχνική Έκθεση

ΕΕΕΣ

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης

Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς

Copyright © 2022 Δήμος Νότια Κυνουρίας